Vepřové hody 19. 10. – 1. 11. 2024

Vepřové hody

19. 10. – 1. 11. 2024

HuHu zabijačkové ochutnávkové prkénko s chlebovými topinkami

Husí paštika, vepřové ve vlastní šťávě, vepřová paštika z prejtu a uzeného masa, zeleninový tataráček „Vegáč“, listový salátek s naší HuHu zálivkou, cibulové čatní, domácí okurková čalamáda, hořčicový relish, chlebové topinky.

290 Kč (2–4 osoby) | 460 Kč (4–6 osoby)
(1, 7, 9, 10, 12)

Světlá tlačenka s marinovanou cibulkou, kozím rohem a čerstvým chlebem

Někdo to rád s octem a cibulí. My si myslíme, že mnoho octa tlačence škodí, a tak ji podáváme s nakyselo ochucenou cibulkou s kapkou oleje a čerstvým chlebem. S octem a cibulí si ji samozřejmě můžete přát také.

95 Kč
(1)

Poctivá domácí huspenina s cibulkou, nakládanými houbami a čerstvým chlebem od Křížků

Babička říkala, že je dobrá na klouby. Jinak vepřové maso, kořenová zelenina, divoké koření a cibulka. To vše spojené silným vepřovým vývarem a ochucené na sladko–kyselo. Huspeninu servírujeme s čerstvou cibulkou, kyselými houbami a zálivkou s octem, olejem a trochy pikantní hořčice.

84 Kč
(1, 9, 10)

Zabíjačková polévka zvaná „Prdelačka“

Silný vepřový vývar z připravované zabijačky lehce ochutíme česnekem a majoránkou a přidáme pečené barvené kroupy.

79 Kč
(1)

200 g Zabijačkový dlabanec s pečenou jitrničkou, žemlovým jelítkem opečenými plátky slaniny, cibulkou, kysaným zelím a bramborovým koláčkem se škvarky

Pořádný zabijačkový nášup s pečenou jitrničkou a žemlovým jelítkem, opečeným plátkem slaniny, pečeným bramborovým koláčkem s cibulkou a uzenými škvarky a kysaným zelím.

268 Kč
(1, 3)

250 g Ovarový talíř s vařeným kolínkem, bokem a srdíčkem v silném

vepřovém vývaru s křenem, hořčicí a chlebem

Kompozice na tradiční ovárek. Ten servírujeme v kotlíku v silném vývaru se všemi tradičním doplňky. Po vychutnání si této vepřové dobroty, tak můžete pohladit bříško ještě silným vývarem s trochou česneku a opraženými chlebovými krutonky.

246 Kč
(1, 3, 7, 10)

200 g Smažené řízečky z divočáka obalené v cibulovo–česnekové strouhance s lehkým bramborovým salátem a tatarskou omáčkou s křenem

K podzimu patří také zvěřina a k posvícení řízky. Tak jsem to spojil dohromady a připravil smažené kančí řízečky. Strouhanku lehce ochutíme sušenou cibulí, česnekem a uzenou paprikou. Ke křupavým řízečkům pak servírujeme lehký bramborový salát a domácí tatarku s trochou křenu.

274 Kč
(1, 3, 7, 10)

Bramborové knedlíky plněné kachním konfitem s česnekem a bylinkami na kysaném zelí s osmaženou cibulkou se škvarky

Tradiční české jídlo jsme trochu upravili. Bramborové těsto plníme kachním masem, které jsme dlouho táhli v sádle ochuceným česnekem a bylinkami. K tomu podáváme výborné kysané zelí dušené v burčáku s jíškou z kachního sádla, domácími škvarky a orestovanou cibulkou.

258 Kč
(1, 3, 7, 10)

Vepřové hody u nás nebo na doma — 19. 10. 2024 11:00–17:00

Vepřové hody nemusíte zažít jen u nás v hostinci, ale můžete si nakoupit dobroty i domů. V sobotu 19. 10. v našem HuHu bistru (za hostincem) proběhne prodej zabíjačkových dobrot, na který vás srdečně zveme. Nabídka bude velká.


Nadcházející události

2.–15. 11. 2024 — Husí hody

11. 11. 2024 — Svatomartinský bufet

1. 11. – 22. 12. 2024 — Vánoční večírky

31. 12. 2024 — Silvestrovská diskotéka

Další akce

Svatomartinské hody od 1. 11. 2025

Svatomartinské hody od 1. 11. 2025

Svatomartinské hody od 1. 11. 2025 Tradice Svatomartinského vína sahá až na dvůr císaře Josefa II., kdy bylo zvykem připíjet si na den...

Vepřové hody 18.–31. 10. 2025

Vepřové hody 18.–31. 10. 2025

Vepřové hody 18.–31. 10. 2025 HuHu zabijačkové ochutnávkové prkénko s chlebovými topinkami Husí paštika, vepřové ve vlastní šťávě, vepřová...

×