Letní grilovačky aneb Hubálek na grilu

STŘEDY A PÁTKY V ČERVENCI A SRPNU OD 18:00

ZMĚNA TERMÍNŮ VYHRAZENA – PRO AKTUÁLNÍ INFORMACE SLEDUJTE NÁŠ WEB A FACEBOOK

Něco malého na zub

Uzené škvarky v sádle s cibulkou a čerstvým chlebem

Škvarkové sádlo zná asi každý, ale když vyškvařené škvarky vyudíte a zalijete sádlem dáte této klasice úplně jinou dimenzi.

Buřty na náchodské 24° s cibulí, paprikou, křenem a chlebem

Opečený špekáček jste si letos už určitě dali, a tak jsem jako chuťovku ke sklenici piva zařadil špekáčky na silné černé náchodské 24°, která dá jídlu ten správný říz.

Dobroty z keramického grilu

250 g Poctivá flákota z vepřové krkovičky se salátem z grilovaných paprik, pečenou bramborou s pažitkovým tvarohem a hořčicovou omáčkou se sušenou slaninou a šalotkou

Vepřová krkovička nesmí při grilování chybět. Uřízli jsme jí poctivý kus, naložili do láku s bylinkami a kořením. Podáváme se salátem z grilovaných paprik s trochou balzamika a olivového oleje, pečenou bramborou s pažitkovým tvarohem a jemnou hořčicovou omáčkou.

200 g Kuřecí jehla z prsíček se salátovým talířem, farmářským dipem a opečenou česnekovou bagetkou

Výborné kuřecí z Rašovické farmy jsme napíchli na jehlu společně s cuketou a připravili na gril. Jehlu při grilování potřeme naší marinádou, která mu dodá vynikající chuť a podáváme s listovým salátem s naší zálivkou, domácím farmářským dipem a rozpečenou česnekovou bagetkou.

400 g s k. Grilovaný telecí tomahawk s bylinkovým máslem, salátem z mladého červeného zelí, grilovanou cibulí, slaninovým chipsem, listovým salátem a česnekovou bagetou

Poctivý kus telecího hřbetu s kostí je pro milovníky grilování opravdová lahůdka. Přidali jsme salát z mladého červeného zelí se zakysanou smetanou, listový salát s naší zálivkou, dipy, slaninu a bagetku, tak aby bylo možné si každý kousek vychutnat jinak.

Chceme mít dobroty z grilu vždy co nejčerstvější, a tak se nebojte zeptat obsluhy, zda není v nabídce nějaká další specialita.

Další akce