Valentýnský speciál

❤️ Valentýnský speciál – speciální nabídka nejen pro všechny zamilované 😉
📧 Rezervace na e-mailu info@uhubalku.cz
🕘 Mimořádně prodloužena otevírací doba do 21:00

Studené předkrmy

Tataráček z marinovaného lososa v červené řepě se salátem z mořské řasy wakame, fenyklovým creme fraiche a máslovou bagetkou

Marinovaný filet lososa v cukru, soli a červené řepě, nasekáme na drobno a ochutíme citronovou šťávou, lžičkou hořčice, solí a pepřem. Tataráček podáváme s hoblinkou sýra Grand Moravia, nasládlým salátem z mořské řasy wakame, tučnou smetanou ochucenou citronovou šťávou a fenyklem a opečenou bagetkou, kterou jsme potřeli lehce přepuštěným máslem.
138 Kč

Marinované plátky hovězí svíčkové v medu a pšeničném pivu s fíky, chilli papričkou a slaninovou bagetou

Hovězí svíčkovou velmi krátce opečeme ze všech stran a marinujeme v marinádě s medem, hořčicí, zázvorem, česnekem, pšeničným pivem, chilli a olejem. Servírujeme na tenké plátky s kapkami marinády, čerstvými fíky a rozpečenou bagetou se slaninovým máslem.
138 Kč

Hlavní chody

150 g Grilovaný filet tresky se zeleninovou nádivkou s brusinkami a mandlemi, domácí smažené bramborové krokety a omáčka choron
Čerstvý filet tresky obecné lehce osolíme, přidáme nádivku z červené cibule, řapíkatého celeru, nudliček karotky, kousky dýně, sušených brusinek a bylinek. Po upečení posypeme orestovanými mandlovými plátky a podáváme s domácími kroketami a omáčkou choron ze šlehaných žloutků, másla a drcených rajčat s tymiánem.

389 Kč

200 g Steak z telecího hřbetu s pečenou bramborou plněnou restovanou brokolicí, panchettou, cibulí a sýrem Gran Moravia, hořčicovo-kaparová omáčka
Telecí steak lehce poklepeme rukou a marinujeme v olivovém oleji, citronové kůře, rozmarýnu a drceném pepři. Grilovaný steak servírujeme s pečenou bramborou ve slupce s restovanou brokolicí s červenou cibulí, sušenou slaninou a plátky česneku. Bramboru pak krátce gratinujeme se sýrem Gran Moravia a podáváme s hořčicovou omáčkou s kapary a smetanou.

427 Kč

Valentýnský dezert

Větrníček s malinový krémem, avokádovo-limetkovou zmrzlinou, smetanou z bílé čokolády a rakytníkovým sirupem
Větrníček z odpalovaného těsta s malinový krémem, domácí avokádovo-limetkovou zmrzlinou, smetanovou omáčkou z bílé čokolády a rakytníkový sirup.

127 Kč

Vybírat můžete samozřejmě i z našeho stálého jídelního lístku – https://www.uhubalku.cz/restaurace/jidelni-listek/.

Těšíme se na Vaši návštěvu! ❤️

Další akce

Šéfův zimní speciál 2024

Šéfův zimní speciál 2024

Studené dobroty jako předkrm nebo na zobání Hovězí tatarák s česnekem a topinkami Čerstvě připravený tatarák z hovězího masa si můžete...

Ježíšek z Hostince U Hubálků

Ježíšek z Hostince U Hubálků

Ježíšek z Hostince U Hubálků Udělejte radost své rodině, přátelům, blízkým, obchodním partnerům, zaměstnancům, prostě těm, co je máte rádi...

×