Omáčky a zálivky
Zobrazuji všechny 4 výsledky
Zobrazuji všechny 4 výsledky
Tradiční posvícenská kachna pečená s cibulí, jablíčky a podlévaná vínem. Posvícenská kachna se podává s červeným zelím marinovaným ve víně se švestkovými povidly a trochou skořice. Jako příloha pak ke kachně patří dobrý domácí houskový knedlík.
Pokud máte raději jinou přílohu, můžete je volně kombinovat dle nabídky – špekový knedlík, lokše, bramborový knedlík, nebo kysané zelí.
Tradiční posvícenská kachna pečená s cibulí, jablíčky a podlévaná vínem. Posvícenská kachna se podává s červeným zelím marinovaným ve víně se švestkovými povidly a trochou skořice. Jako příloha pak ke kachně patří dobrý domácí houskový knedlík.
Pokud máte raději jinou přílohu, můžete je volně kombinovat dle nabídky – špekový knedlík, lokše, bramborový knedlík, nebo kysané zelí.