Studené dobroty jako předkrm nebo na zobání
Masopustní ochutnávkové prkýnko
Kyselý špekáčkový salát s cibulí, vepřové ve vlastní šťávě, vepřový prejt, husí hrubá paštika se sádlem a jatýrky, okurková čalamáda, cibulové čatní, hořčicový relish, listový salátek s naší HuHu zálivkou, čerstvý chléb a pečivo.
268 Kč pro 2–4 osoby | 445 Kč pro 4–6 osob
Poctivá domácí světlá tlačenka s marinovanou cibulkou, lehce pikantní papričkou a chlebem
Někdo to rád s octem a cibulí. My si myslíme, že mnoho octa tlačence škodí, a tak k ní podáváme na kyselo marinovanou cibulku s kapkou oleje a čerstvým chlebem. S octem a cibulí si ji samozřejmě můžete dát také.
95 Kč
Zabíjačková polévka zvaná „Prdelačka“
Silný vepřový vývar z připravované zabijačky lehce ochutíme česnekem a majoránkou a přidáme pečené barvené kroupy.
92 Kč
200 g Zabijačkový dlabanec s pečenou jitrničkou, žemlovým jelítkem, škvarkovým bramborovým koláčkem, kysaným zelím a slaninovým chipsem
Pořádný zabijačkový nášup s výběrem domácí jitrnice, žemlového jelítka, bramborovým koláčkem s poctivou dávkou čerstvých škvarků a kysaným zelím.
278 Kč
250 g Ovarový talíř s vařeným kolínkem, bokem a srdíčkem v silném vepřovém vývaru s křenem, hořčicí a chlebem
Kompozice na tradiční ovar. Ten servírujeme v kotlíku v silném vývaru se všemi tradičním doplňky. Po vychutnání si této vepřové dobroty, tak můžete pohladit bříško ještě silným vývarem s trochou česneku a opraženými chlebovými krutonky.
258 Kč
200 g Smažená vepřová kotletka s lehkým bramborovým salátem s okurkou, koprem a grilovanou červenou řepou, tatarská omáčka
Vepřová smažená klasika na přepuštěném másle s lehkým bramborovým salátem, který jsme ozvláštnili čerstvou okurkou, koprem a grilovanými plátky červené řepy. Řízek můžeme také podávat jako krajovou specialitu „Pavlišov“ s kysaným zelím a houskovým knedlíkem.
267 Kč
Pečená husička na jablkách a červeném víně lehce ovoněná kouřem s restovanou kořenovou zeleninou a bramborovou kaší
Jinak na masopust, jinak na svatého Martina. K hodování husa patří, a tak jsem ji pro Vás připravil trochu netradičně. Husu jsme nasolili, naplnili jablky a pekli s červeným vínem a trochou divokého koření. Porce husy jsme pak trochu ovoněli kouřem v našem Green Eggu a podáváme ji s restovanou karotkou, celerem a cibulí a nadýchanou bramborovou kaší.
375 Kč
Masopustní vepřový guláš s kysaným zelím, paprikou, smetanou a špekovým knedlíkem
Tento gulášek není nic jiného než poctivý segedín. Ten musí být plný libovějšího a malinko tlustšího vepřového, cibule, sladké papriky, dobrého kysaného zelí a smetany. Jako přílohu jsem zvolil nadýchaný domácí žemlový knedlík s uzeným.
241 Kč
Nabídka vepřových produktů s sebou
Tlačenka světlá – 1 ks ~ 2,5 kg 285 Kč/kg
Tlačenka pikantní – 1 ks ~ 1,5 kg 285 Kč/kg
Jitrnice – 1 ks = 130 g 250 Kč/kg
Žemlové jelítko – 1 ks = 130 g 250 Kč/kg
Jitrnicový prejt 225 Kč/kg
Barvené kroupy 120 Kč/kg
Domácí sulc – 1 ks ~ 1,5 kg 200 Kč/kg
Škvarková pomazánka – 1 ks = 300 g 90 Kč/ks
Domácí sádlo – 1 ks = 350 g 80 Kč/ks
Vepřový vývar – sklenice 0,7 l 60 Kč/ks
Dršťková polévka – sklenice 0,7 l 130 Kč/ks
Škvarkové bramborové placky – 1 ks 35 Kč/ks
Nabídka produktů s sebou je omezená a některé tak nemusí být k dispozici.
Aktuální informace u obsluhy restaurace.
Děkujeme za pochopení.
Těším se na vaši návštěvu! ❤️
Pavel Hubálek, šéf