Zvěřinový speciál — 19. 2. – 2. 3. 2025

Zvěřinový speciál

19. 2. – 2. 3. 2025

Degustační prkýnko s našimi výrobky

Srnčí paštika s máslem a šalvějí, vepřové ve vlastní šťávě, selská vepřová paštika, husí rillettes, okurková čalamáda, cibulové čatní, hořčicový relish, listový salátek s naší HuHu zálivkou, čerstvý chléb a pečivo.

268 Kč pro 2–4 osoby | 445 Kč pro 4–6 osob

Srnčí paštika s máslem, šalvějí a tokajským vínem, se švestkovým chutney, opečeným ořechovým chlebem a mladými lístky salátu

Zvěřinová delikatesa ze srnčího masa s trochou vepřového. Paštika je ochucená paštikovým kořením se šalvějí a jalovcem, a hlavně kvalitním tokajským vínem. Celé pak doprovází švestkové chutney s červeným vínem a opečený ořechový chléb z pekárny Chleba & Sůl.

146 Kč

Silný zvěřinový vývar z masa a kostí, s pečeným sýrovým knedlíkem a bylinkami

Silný zvěřinový vývar z masa a kostí s kapkou červeného vína podáváme s pečeným sýrovým knedlíkem jehož recept pochází z alpské rakouské kuchyně. Jedná se o opečenou placku ze žemle, sýra, vajec a bylinek.

98 Kč

200 g Grilovaný dančí hřbet s bramborovým muffinem s parmezánem a kapustou, restovanými kaštany, dýní a žampiony s omáčkou pana nadlesního

Dančí hřbet ochutíme kořením a necháme marinovat. Grilujeme velmi opatrně a necháme ho dostatečně odpočinout. Maso pak servírujeme se zapečeným muffinem z brambor, kapusty a sýra Gran Moravia, orestovanými kaštany, dýní a žampiony na másle s trochou rozmarýnu. Omáčka pana nadlesního se připravuje z kořenové zeleniny, koření, brusinek, smetany a červeného vína.

486 Kč

200 g Na másle smažené jelení řízky v citronové strouhance s rozmarýnem a sušeným česnekem, s mačkanými opečenými bramborami s uzeným masem a pažitkou, listový salát

Zvěřina se dá i smažit. Řízky z jelení kýty obalíme ve strouhance s trochou citronové kůry, sušeným rozmarýnem a sušeným česnekem. Řízky smažíme na přepuštěném másle a podáváme s mačkanými opečenými bramborami s uzeným a pažitkou.

315 Kč

Pečené zaječí stehno s perníkovou omáčkou a opečenými bramborovými špalíčky

Zvěřinová klasika v podání stehen z polňáka, které se našpikuji slaninou, opečou s kořenovou zeleninou a trochou slaniny, podlijí červeným vínem a dusí doměkka. Výpek rozmixujeme a zahustíme perníkem. Stehna servírujeme s opečenými bramborovými špalíčky, vídeňskou cibulkou, brusinkami a klínkem citronu.

294 Kč

Pečené kostky z muflona na česneku, se smetanovým špenátem a kynutým bramborovým knedlíkem

Pečené kostky z mufloní plece s česnekem, jalovcem a novým kořením. K pečenému muflonímu pak podáváme smetanový špenát a kynutý bramborový knedlík.

217 Kč

200 g Kančí gulášek provoněný jalovcem a tymiánem, servírovaný v kotlíku s cibulkou a špekovým knedlíkem

Pomalu dušené kančí maso v základu z drcených rajčat, cibule, papriky a červeného vína. V guláši nesmí chybět jalovec, tymián a česnek.

266 Kč

Na co se u nás můžete těšit?

5.–16. 3. 2025 — Retro speciál

19.–30. 3. 2025 — Řízkový speciál

21. 3. 2025 — Ples pro gurmety a milovníky vína

2.–13. 4. 2025 — Ukrajinský speciál

15.–27. 4. 2025 — Tradiční velikonoční menu (Jarní speciál)

26. 4. 2025 — Háčka jedou na Kostelecký pivní festival


Těším se na vaši návštěvu! ❤️

Pavel Hubálek, šéf

Další akce

Svatomartinské hody od 1. 11. 2025

Svatomartinské hody od 1. 11. 2025

Svatomartinské hody od 1. 11. 2025 Tradice Svatomartinského vína sahá až na dvůr císaře Josefa II., kdy bylo zvykem připíjet si na den...

Vepřové hody 18.–31. 10. 2025

Vepřové hody 18.–31. 10. 2025

Vepřové hody 18.–31. 10. 2025 HuHu zabijačkové ochutnávkové prkénko s chlebovými topinkami Husí paštika, vepřové ve vlastní šťávě, vepřová...

Silvestrovská diskotéka 2025

Silvestrovská diskotéka 2025

Silvestrovská diskotéka Oslavte s námi příchod nového roku 2026 31. 12. 2025 od 19:00 Silvestrovský DJ zahraje hity pro všechny věkové...