Vytvořit PDF Print Email 

Jídelní lístek 

Jídelní lístek platný od 5.6.2021:
Něco malého na zub:
    Domácí paštika z husích jatýrek s listovým salátem a cibulovou marmeládou (7,10) ...  118,00 Kč
  Velmi oblíbený domácí výrobek Hostince U Hubálků v podání studeného před jídla s cibulovou marmeládou, listovým salátkem a falešnými brusinkami.    
  100g  Smažené hovězí dršťky „Lhotecké kalamáry“ na másle s pažitkovou majonézou a listovým salátkem (1,3,7,10) ...  105,00 Kč
  Když jsme otevírali hostinec, tak smažené dršťky byly na našem jídelníčku. Trochu se tedy vracíme do minulosti, ale tentokrát v ještě lepší kombinaci s lehkou pažitkovou majonézou a listovým salátkem s naší zálivkou.    
Polévky, ty naše klasiky:
    Chřestový krém s kapkou bílého vína, smetanou, mléčnou pěnou a praženými dýňovými semínky (1,3,7,12) ...  85,00 Kč
    Kyselo z chlebového kvásku s praženým vejcem, houbami a bramborem (1,3,7) ...  69,00 Kč
    Silný vývar z hovězí oháňky s nudlovou roládou z pečeného masa a bylinek (1,3,7,9) ...  78,00 Kč
Dobroty a novoty z našich kuchařek:
  200g  Grilovaná vepřová panenka s houbovou omáčkou, špeclemi a listovým salátem (1,3,7,10) ...  289,00 Kč
  Grilovaná vepřová panenka se smetanovou houbovou omáčkou ze směsi lesních hub. Jako přílohu podáváme domácí špecle s míchaným zeleninovým salátem z různých listů salátu a zeleniny s domácí zálivkou hostince.    
  150g  Kachní prsíčka pečená do růžova s brusinkovou omáčkou, strouhanci a karamelizovanými jablíčky (1,3,7,12) ...  297,00 Kč
  Kachní prsíčka opečená do růžova s brusinkovou omáčkou s červeným vínem, podávaná s plackami z brambor a jablíček, zdobená vídeňskou cibulkou a karamelizovanými jablíčky.    
  150g  Svíčková dle pana Hubálka z kulaté plece špikované slaninou, podávaná s falešnými brusinkami z červeného rybízu, citronem a houskovým knedlíkem (1,3,7,9) ...  210,00 Kč
  Klasická úprava na smetaně z kulaté plece nebo také židovské svíčkové, která se ideálně hodí na přípravy dušením. Omáčka neobsahuje lepek, zahustí se pouze zeleninou.    
  150g  Smažené řízečky z králíka na přepuštěném másle s bramborovou kaší (1,3,7) ...  269,00 Kč
  Marinované kousky králičích stehýnek v jogurtu a koření. Řízečky smažíme v přepuštěném másle a servírujeme s bramborovou kaší a květinkou z listových salátů.    
  200g  Kančí gulášek provoněný jalovcem a tymiánem, servírovaný v kotlíku s cibulkou a špekovým knedlíkem (1,3,7) ...  234,00 Kč
  Pomalu dušený kančí gulášek s jalovcem, tymiánem a červeným vínem podávaný v kotlíku s restovanou vídeňskou cibulkou a domácím žemlovým knedlíkem s libovou slaninkou.    
Konec jara začíná vonět grilováním a masíčky:
  150g  Grilovaný candát s bramborovou palačinkou plněnou chřestem a podávaný s holandskou omáčkou (1,3,4,7,9,10) ...  327,00 Kč
  200g  Grilované kuřecí prsíčko s vařeným chřestem, vařeným novým bramborem, holandskou omáčkou a pestem ze sušených rajčat, česneku a bylinek (1,3,7,8) ...  289,00 Kč
  300g s.k.  Hovězí žebro pečené a uzené v peci podávané se slaninovým chipsem, pikantní kukuřicí a listovým salátem (1,3,7,10) ...  287,00 Kč
  Hovězí žebro marinujeme 24 hodin v nálevu z koření, soli a bylinek. Poté je okořeníme a pomalu pečeme v keramické peci, do které lehce přidáváme dřevěné štěpky, které maso krásně ovoní. Nakonec potřeme žebro marinádou a necháme odpočinout. Před servírováním se žebro zprudka opeče a podává s pikantní kukuřicí restovanou na másle s chilli papričkou, trochou kari a skořicí.    
  200g  Grilovaný filet z dančího hřbetu s lehce zauzeným snopkem zeleného chřestu, smaženými kroketami a pepřovou omáčkou (1,3,7) ...  341,00 Kč
Lehké a bez masa:
  150g  Smažené cuketové řízečky obalené v celozrnné strouhance, nový brambor a česnekovo–koprový dip (1,3,7,10) ...  155,00 Kč
  Lehce osolené plátky cukety obalíme v trojobalu se strouhankou z celozrnného pečiva a usmažíme na másle. Servírujeme s vařeným novým bramborem vařeným v páře a česnekovo – koprovým dipem z bílého jogurtu.    
    Vařený chřest gratinovaný s burgundskou šunkou a sýrem podávaný s holandskou omáčkou a novým bramborem (3,7,10) ...  238,00 Kč
    Míchaný listový salát s pečenými sýrovými placičkami, cézar zálivkou, restovanou sušenou slaninou a trhanými bylinkovými krutonky (1,3,4,7,10) ...  163,00 Kč
  Variace na cézar salát. Směs listových salátů a jarních lístků s placičkami ze strouhaného sýra, které pečeme v troubě, restovanými kousky pancetty a trhanými bylinkovými krutonky.    
Něco sladkého k dobré kávě:
    Hrušky smažené ve vinném těstíčku s vanilkovou omáčkou (1,3,7) ...  110,00 Kč
  Oloupané hrušky obalené ve vinném těstíčku, usmažené dozlatova a obalené v krupicovém cukru se skořicí. K smaženým hruškám podáváme nadýchanou vanilkovou omáčku.    
    Kynuté lívanečky obalené ve skořicovém cukru s jahodovým žahourem a vanilkovou zmrzlinou (1,3,7) ...  95,00 Kč
  Klasické lívanečky opečeme, po opečení obalíme v hrubém skořicovém cukru a podáváme s jahodovým žahourem z rozvařených jahod a smetany a vanilkovou zmrzlinou.    
    Schwarzwaldský zmrzlinový pohár s čokoládovou zmrzlinou, horkými višněmi, šlehačkou a čokoládou (7) ...  98,00 Kč
  Osvěžující zmrzlinový pohár z tradičních surovin používaných při výrobě Švarcvaldského dortu. Čokoláda, višně a šlehačka jsou přece bláznivě skvělé ingredience.    
 

 

 

 

 
 

Tři hvězdičky Kostelecká lhota 40, 517 41 Kostelec nad Orlicí       Telefon - +420 732 403 127  +420 732 403 127  Email - info@uhubalku.cz  info@uhubalku.cz

 

 

Tři hvězdičky Kostelecká lhota 40, 517 41 Kostelec nad Orlicí

Telefon - +420 732 403 127    +420 732 403 127

 Email - info@uhubalku.cz  info@uhubalku.cz

LoginUnie


HKRCB logo

VOP pro ubytovací služby v Hostinci U Hubálků

VOP pro voucher shop a e-shop

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ HuH

Založeno na Joomla! vytvořeno od INDIGOumi                                    Login / Administrace