Řízkový speciál
19.–30. 3. 2025
Pěkně vysmažené prkýnko
Smažené vepřové a kuřecí řízečky, smažená Brie, brusinková smetana, okurková čalamáda, rajčatovo-jablkové čatní, hořčicový relish, lehký bramborový salát, tatarka, zeleninový dip „Vegáč“ čerstvý chléb a pečivo.
310 Kč pro 2–4 osoby | 445 Kč pro 4–6 osob
150 g Smažené kousky francouzské Brie s brusinkovou smetanou, listovým salátkem a opečeným ořechovým chlebem
Smažené nugetky z jemně krémového francouzského plísňového sýra Brie se dobře vychutnávají se zakysanou smetanou s brusinkami a pomerančovou kůrou, salátkem z mladých lístků a opečeným ořechovým chlebem z pekárny Chleba & Sůl.
146 Kč
200 g Smažené hovězí řízečky plněné chedarem a sušenou šunkou se smaženou paprikou, hranolkami a houbovou majonézou
Trochu budeme cestovat. Toto smažené jídlo pochází ze Španělska. Nazýváme ho také „Capocho“. Z pravé hovězí svíčkové vytvoříme kapsy, které naplníme sušenou šunkou a chedarem. Klasicky obalíme a usmažíme. Servírujeme s osmaženou čerstvou paprikou lehce ochucenou citronovou šťávou, hranolkami a majonézou s orestovanými rozmixovanými žampióny.
430 Kč
200 g Smažené vemínko s tradičním bramborovým salátem a citrónem
Nesetkáte se s tímto jídlem často. Pro milovníky vnitřností je to však opravdová lahůdka. Však se také traduje, že smažené vemínko patřilo k velmi oblíbeným jídlům smetánky za první republiky. Vemínko je velmi jemné a zakapané citrónem s klasickým bramborovým salátem je opravdovou lahůdkou.
230 Kč
150 g Smažené kuřecí stehýnko plněné hořčicí, špenátem, mozzarellou a slaninovými škvarečky s lehkým bramborovým salátem s okurkou
Kuřecí řízek, který mohou i osoby s bezlepkovou dietou. Kuřecí řízky jsou obalené v rýžové mouce, vajíčku a bezlepkových kukuřičných lupíncích. Smažená kapsa plněná mladým špenátem, mozzarellou a škvarečky z pancetty je neotřelým smaženým jídlem. Kuřecí je samozřejmě z Rašovické farmy.
278 Kč
300 g Smažený vepřový řízek XXL z vepřové krkovičky se zelným salátem s křenem a farmářským dresinkem
Jídlo pro pořádné jedlíky. Smažený řízek z vepřové krkovičky s trochou česneku, zelným salátem s karotkou a čerstvým křenem, farmářský dresink, kyselé okurky a čerstvý chléb. Pořádná bašta.
288 Kč
200 g Mletý máslový telecí řízek s pečenou bramborou plněnou pažitkovým tvarohem a listovým salátem s naší zálivkou
Tak trochu připomíná „holanďák“. Je to však díky telecímu masu velmi jemný mletý řízek doplněný strouhanou goudou a rozpuštěným máslem. Klasicky obalený a podávaný s pečenou bramborou s pažitkovým tvarohem, který dodá jídlu příjemnou kyselost. Nemůže samozřejmě chybět náš salát a zálivka.
266 Kč
Listový salát se smaženými krevetami, jogurtovým dresinkem s koriandrem a kari, trhané krutony
Listový salát ochutíme naší novou zálivkou s příchutí teriyaki omáčky. Krevety obalíme v kukuřičném škrobu a panko strouhance a usmažíme na oleji. K salátu podáváme jogurtový dip s kari, chilli a sekaným koriandrem a doplníme pečenými trhaným krutony a sezamovým semínkem.
310 Kč
Smažená zmrzlina s horkými višněmi a čokoládovou omáčkou
Vanilkovou zmrzlinu obalíme ve vajíčku se skořicí, cukrem a kukuřičných lupíncích s kokosem. Zmrzlinovou kouli rychle usmažíme a podáváme s horkými višněmi a čokoládovou omáčkou.
128 Kč
Na co se u nás můžete těšit?
21. 3. 2025 — Ples pro gurmety a milovníky vína
2.–13. 4. 2025 — Ukrajinský speciál
15.–27. 4. 2025 — Tradiční velikonoční menu (Jarní speciál)
26. 4. 2025 — Háčka jedou na Kostelecký pivní festival
16. 5. 2025 — Špárgl párty
Těším se na vaši návštěvu! ❤️
Pavel Hubálek, šéf