Šéfův zimní speciál 2024

Studené dobroty jako předkrm nebo na zobání

Hovězí tatarák s česnekem a topinkami

Čerstvě připravený tatarák z hovězího masa si můžete objednat jako jednu porci nebo Vám ho můžeme servírovat na stůl na našem předkrmovém prknu pro dvě osoby nebo čtyři osoby. Společně s tatarákem, který je ochucený, vám ho zpestříme ještě kyselou zeleninou, nasekanou cibulkou, okurkovou čalamádou, cibulovým čatní, česnekem a topinkami.

120 g – 210 Kč | 240 g – 390 Kč | 480 g – 720 Kč

HuHu předkrmové prkénko s chlebovými topinkami

Paštika z husích jatýrek, Husí rillettes, Zeleninový tataráček „Vegáč“, Trhané hovězí ze žebra, listový salátek s naší HuHu zálivkou, cibulové čatní, HuHu grilovací omáčka, okurková čalamáda, chlebové topinky.

2–4 osoby – 290 Kč | 4–6 osob – 460 Kč

Pro milovníky různých mas z grilu

200 g Steak z jeleního hřbetu s houbovou omáčkou, dýňovými kroketami, rybízovým kompotem a restovanou brokolicí

Grilovaný steak z jeleního hřbetu marinujeme ve víně. Maso servírujeme s jemnou houbovou omáčkou, domácími kroketami s čerstvým tymiánem, trochou rybízového kompotu a restovanou brokolicí s pancettou.

427 Kč

200 g Tenderloin steak z pravé hovězí svíčkové ve slaninovém kabátku s pepřovou omáčkou, steakovými hranolkami, osmaženou cibulkou a listovým salátem

Tenderloin, nebo také Filet Mignon, je steak z pravé hovězí svíčkové z její středové části. Steak je obalený ve slanině a grilovaný dle vašeho přání.

435 Kč

300 g Rump steak z hovězí květové špičky s opečenými bramborami se sušenou slaninou, cibulí a čedarovou omáčkou

Steak z hovězí kýty z části, které se říká květová špička. Sval velmi málo namáhaný s jemnými vlákny a tukovými žilkami, který se ke grilování opravdu hodí.

540 Kč

300 g Rib Eye steak z hovězího vysokého roštěnce se steakovými hranolkami, naší grilovací omáčkou, zeleninovým dipem, domácí tatarkou, smaženou cibulí a slaninovým chipsem

Vysoký roštěnec s tukovým okem je oblíbená část hovězího na steaky. Vybrali jsme tedy řádnou velikost pro opravdové labužníky a doplnili jsme k němu naše vlastní výrobky jako HuHu marinádu, Vegáč a domácí tatarku.

580 Kč

400 g s k. Vepřový hřebínek s pečenými fazolemi na náchodské 24°, slaninovým chipsem a zastřeným vajíčkem

Tak trochu s mexickým nádechem připravený steak z vepřové kotlety s kostí s pečenými fazolemi s cibulí, slaninou, paprikou, rajčaty a náchodskou černou 24°. Steak jsme doplnili ještě zastřeným vajíčkem a opečenou slaninou.

379 Kč

350 g Pečená vepřová žebírka ovoněná kouřem v našem Green Eggu s okurkovou čalamádou, HuHu marinádou, farmářským dipem a listovým salátem s naší zálivkou

Myslím, že sychravý čas podzimu si zaslouží na jídelníčku takové jídlo. Kdo by neměl chuť si trochu zahřešit. Žebírka jsme naložili do slaného láku a připravili metodou Sous – vide. Pak se potřou naší marinádou a opečou.

340 Kč

150 g Pečený halibut na másle s bramborem, fazolkami, rajčátky a koprovým pestem

Halibut nebo také platýs černý je výborná ryba. Doporučuje se příliš nekořenit, abychom mohli vychutnat jeho příjemnou chuť. Proto jsme ho doplnili jen o trochu vařených brambor, fazolek, cherry rajčátek pečených na másle a koprového pesta, které bude chutnat i těm, kteří kopr příliš nemilují.

380 Kč


Těším se na vaši návštěvu! ❤️

Pavel Hubálek, šéf

Další akce

Ježíšek z Hostince U Hubálků

Ježíšek z Hostince U Hubálků

Ježíšek z Hostince U Hubálků Udělejte radost své rodině, přátelům, blízkým, obchodním partnerům, zaměstnancům, prostě těm, co je máte rádi...

Svatomartinské hody od 1. 11. 2025

Svatomartinské hody od 1. 11. 2025

Svatomartinské hody od 1. 11. 2025 Tradice Svatomartinského vína sahá až na dvůr císaře Josefa II., kdy bylo zvykem připíjet si na den...