Vytvořit PDF Print Email 
Sezónní jídelní lístek
Letní sezóna u Hubálků:
    Srnčí paštika s rybízovou omáčkou a květinkou z listových salátků (4,7,10) ...  118,00 Kč
  Paštika z produkce Hostince U Hubálků z dlouho taženého srnčího masa s jatýrky, zjemněná máslem a ovoněná bylinkami. Paštiku podáváme s omáčkou z červeného rybízu a kytičkou z čerstvých listových salátků s kapkou naší zálivky a čerstvým pečivem.    
    Jehněčí rilletes s pečeným česnekem a bylinkami s nakládanými houbami a listovým salátkem (10) ...  107,00 Kč
  Hrubě mletý jehněčí ořez s trochou vepřového masa, pečenými stroužky česneku, cibulí, bylinkami, solí, pepřem a kapkou bílého vína. Rilletes táhneme více jak 12 hodin v sádle. Rillettes plníme do skleniček, zavaříme a podáváme s nakládanými houbami a listovým salátkem.    
  100g  Smažené hovězí dršťky „Lhotecké kalamáry“ na másle s pažitkovou majonézou a listovým salátkem (1,3,7,10) ...  89,00 Kč
  Když jsme otevírali hostinec tak smažené dršťky byly na našem jídelníčku. Trochu se tedy vracíme do minulosti, ale tentokrát v ještě lepší kombinaci s lehkou pažitkovou majonézou a listovým salátkem s naší zálivkou.    
Polévka:
    Silný kuřecí vývar s fritátovými nudlemi, kuřecím masem a vařenou zeleninou (1,3,9) ...  53,00 Kč
  Silný vývar z kuřecích skeletů tažený několik hodin s fritátovými nudlemi, smaženými ze slaných palačinek s petrželkou, vařeným kuřecím masem a vařenou zeleninou.    
    Studená polévka z čerstvé okurky s kefírem, lehce ovoněná česnekem a koprem (7) ...  58,00 Kč
  Osvěžující studená varianta polévky pro horké letní dny. Okurka zbavená slupky a jadýrek se rozmixuje s kefírem. Polévka se dochutí lehce solí, pepřem, česnekem a koprem.    
Zkuste salát a sýr jako hlavní chod:
    Míchaný listový salát s pečenými sýrovými placičkami, cézar zálivkou, restovanou slaninkou a trhanými bylinkovými krutonky (1,3,4,7,10) ...  163,00 Kč
  Variace na cézar salát. Směs listovým salátů a jarních lístků s placičkami ze strouhaného sýra, které pečeme v troubě, restovanými kousky panchetty a trhanými bylinkovými krutonky.    
    Míchaný listový salát s grilovaným kozím sýrem, praženými dýňovými semínky, brusinkami a opečeným toastem (1,7,10) ...  179,00 Kč
  Míchaný listový salát s grilovaným kozím sýrem. Salát doplňují pražená dýňová semínka, brusinky a opečený toast.    
Léto voní grilováním a masíčky:
  200g  Grilovaný špalek z hovězí svíčkové na zeleninovém ragů s drcenými rajčaty a dobromyslí, pečené plátky z nových brambor (1,3,7,10) ...  394,00 Kč
  Do růžova upečený špalek z hovězí svíčkové podávaný na zeleninové ragů s cuketou, lilkem, paprikou, drcenými rajčaty a oregánem s pečenými plátky nových brambor s česnekem, trochou listového salátku a masovou šťávou.    
  250g  Grilovaná flákota z vepřové krkovičky s glazovanou cibulí s kousky uzeného masa, houbovou omáčkou a pečeným bramborem (1,3,7) ...  294,00 Kč
  Grilovaná vepřová krkovička s glazovanou cibulí s kousky uzeného masa se smetanovou houbovou omáčkou a pečeným bramborem ve slupce.    
  200g  Hovězí líčka po vídeňsku s restovanými žampiony a bramborovou kaší (1,3,7,9) ...  251,00 Kč
  Toto jídlo neochutnáte všude. Hovězí líčka uvaříme s divokým kořením, cibulí a bílým vínem. Z vývaru pak připravíme smetanovou omáčkou s příjemně citrónovou chutí. Podáváme s bramborovou kaší.    
  150g  Smažený vídeňský telecí řízek na přepuštěném másle s novým bramborem a listovým salátkem (1,3,7,10) ...  259,00 Kč
  Jan Radecký z Radče, poradil císaři Františku Josefovi I. recept na kotletu obalenou ve strouhance a parmazánu. No, a protože dvorní kuchař neměl parmazán, nahradil ho moukou a vejcem a vznikl tak tento legendární pokrm. V období chřestu servírujeme řízek s novým bramborem a malým listovým salátkem.    
    Bramborové knedlíky plněné králičím konfitem s česnekem a bylinkami na kedlubnové zelí s vídeňskou cibulkou (1,3) ...  179,00 Kč
  Tradiční české jídlo jsme trochu upravili. Do bramborového těsta plníme králičí maso, které jsme dlouho táhli v sádle ochuceným česnekem a bylinkami. K bramborovým knedlíkům podáváme výborné zelí z kedluben s bílým vínem a jíškou z husích sádla.    
Něco sladkého k dobré kávě:
    Palačinka s meruňkovou marmeládou, vanilkovou zmrzlinou a čerstvou šlehačkou (1,3,7) ...  89,00 Kč
  Jeden z nejoblíbenějších dezertů. Palačinka je podávaná s meruňkovkou naší výroby, vanilkovou zmrzlinou, čerstvými meruňkami a čerstvou šlehačkou.    
    Kynuté borůvkové knedlíky sypané skořicovým cukrem, přelité máslem a zdobené čerstvou šlehačkou (1,3,7) ...  79,00 Kč
  Klasika, která nikdy nezklame. Nadýchané kynuté knedlíky plněné čerstvými borůvkami podáváme klasicky se skořicí, cukrem a máslem. Zdobíme čerstvou šlehačkou a ozdobíme čerstvými borůvkami    
    Borůvkový sen v podobě makové zmrzliny s omáčkou z čerstvých borůvek a šlehačkou (3,7) ...  85,00 Kč
  Domácí maková zmrzlina s omáčkou z čerstvých borůvek a čerstvou šlehačkou    
 

 

 

 

 
 

Tři hvězdičky Kostelecká lhota 40, 517 41 Kostelec nad Orlicí       Telefon - +420 732 403 127  +420 732 403 127  Email - info@uhubalku.cz  info@uhubalku.cz

 

 

Tři hvězdičky Kostelecká lhota 40, 517 41 Kostelec nad Orlicí

Telefon - +420 732 403 127    +420 732 403 127

 Email - info@uhubalku.cz  info@uhubalku.cz

LoginUnie


Založeno na Joomla! vytvořeno od INDIGOumi                                    Login / Administrace