
Stálá nabídka u Hubálků
Jídelní lístek platný od 5. 7. 2025
Degustační prkénko Hostince U Hubálků (6,7,10,12)
Husí paštika, cibulové čatní, domácí lančmít, hořčicový relish, vepřové ve vlastní šťávě, cibulovo–rajčatové čatní, zeleninový tataráček „Vegáč“, domácí kyselá zelenina, chléb a pečivo.
2–4 osoby 289 Kč 4–6 osob 425 Kč
Domácí paštika z husích jater s listovým salátem a cibulovým čatní (7,10)
Velmi oblíbený domácí výrobek Hostince U Hubálků. Díky své jedinečnosti ji byla udělena cena „Regionální potravina Královehradeckého kraje“, nejlépe samozřejmě chutná s naším cibulovým čatní.
139 Kč
Zeleninový tataráček s opečenou topinkou, hoblinkami sýra Gran Moravia a listovým salátkem (1,7,10)
Zeleninový tatarák, který jsme vyrobili z rajčat, lilku, cukety, papriky, cibule a koření. Ten skvěle chutná právě s chlebovou topinkou, hoblinkami parmazánu, lístky čerstvých salátů a microgreens.
132 Kč
120 g Smažené hovězí dršťky „Lhotecké kalamáry“ na másle s farmářským dipem a listovým salátkem (1,3,7,10)
Když jsme otevírali hostinec, tak smažené dršťky byly na našem jídelníčku. Trochu se tedy vracíme do minulosti, ale tentokrát v ještě lepší kombinaci s farmářským dipem z podmáslí, bylinek a majonézy a listovým salátkem s naší zálivkou.
158 Kč
100 g Domácí nakládaný hermelín (7,10)
Co dodat, hermelín, cibule, jarní cibulka, česnek, koření a trochu čerstvého chilli. Nakládaný hermelín je doména našeho šéfa servisu Petra. K tomu nepustí ani mě.
125 Kč
Polévky:
Silný vývar z hovězí oháňky s nudlovou roládou z pečeného masa (1,3,7,9)
Polévka ze svátečního jídelníčku připravovaná z hovězí oháňky a hovězího žebra s celestinskou roládou s masovou fáší a restovanou kořenovou zeleninou na másle.
105 Kč
Kyselo z chlebového kvásku s praženým vejcem, houbami a bramborem (1,3,7)
Tradiční polévka z Podorlicka a Podkrkonoší vyrobená z chlebového kvásku, vajec, sušených hub s bramborem a kapkou smetany.
95 Kč
Z plotny a sporáku našich babiček:
150 g Svíčková dle pana Hubálka z kulaté plece špikované slaninou, podávaná s brusinkami, citrónem a houskovým knedlíkem (1,3,7,9)
Omáčka neobsahuje lepek, zahustí se pouze zeleninou.
263 Kč
200 g Vídeňské pečené hovězí žebro se smaženou cibulí, bramborovou kaší a listovým salátem (1,6,7,10)
Inspiraci jsem si vzal z klasické Zwiebelrostbraten. Výborné hovězí v naší marinádě s lehkou nasládlou chutí je prostě lahůdka. Stačí pak jen bramborová kaše a salát s naší zálivkou.
287 Kč
150 g Smažené řízečky z králíka na přepuštěném másle s bramborovou kaší a listovým salátem (1,3,7,10)
Babička Hubálková smažila králičí řízečky vždy na másle a my se všichni moc těšili, až bude pouť nebo nějaká sláva.
278 Kč
200 g Kančí gulášek provoněný jalovcem a tymiánem, servírovaný v kotlíku s cibulkou a špekovým knedlíkem (1,3,7,12)
Pomalu dušené kančí maso v základu z drcených rajčat, cibule, papriky a červeného vína. V guláši nesmí chybět jalovec, tymián a česnek.
266 Kč
Voňavé maso z grilu:
200 g Tenderloin steak z pravé hovězí svíčkové ve slaninovém kabátku s pepřovou omáčkou, steakovými hranolkami, osmaženou cibulkou
a listovým salátem (1,7,10,12)
Tenderloin, nebo také Filet Mignon, je steak z pravé hovězí svíčkové z její středové části. Steak je obalený ve slanině a grilovaný dle Vašeho přání.
468 Kč
150 g Grilované paprikové kuřecí prsíčko s domácími kroketami, restovaným špenátem a smetanovo–paprikovou omáčkou (1,3,7,12)
Kuřecí prsíčko z rašovické farmy marinujeme s olejem a paprikou, grilované prso servírujeme se smetanovou omáčkou s paprikou a bílým vínem. Jako přílohu jsme vybrali restovaný špenát se sušenou slaninou a naše krokety.
319 Kč
150 g Kachní prsíčka pečená do růžova s brusinkovou omáčkou, strouhanci a karamelizovanými jablíčky (1,3,7,12)
Kachní prsíčka opečená do růžova s brusinkovou omáčkou z červeného vína a pomerančové šťávy, s plackami z jablek a brambor a karamelizovanými jablečnými klínky.
342 Kč
200 g Grilovaná vepřová panenka s houbovou omáčkou, špeclemi a listovým salátem (1,3,7,10)
Filet vepřové panenky s omáčkou z lesních hub se smetanou. Jako přílohu podáváme špecle z mouky, vajec a mléka a míchaný listový salát s naší HuHu zálivkou.
335 Kč
Lehké nebo bezmasé:
180 g Pečený candát s bylinkovou krustou na květákovém rizotu s pohankou, hráškem, smetanou a paprikou s celerovou slámou (1,3,4,7,9)
Candáta orestujeme na másle, zakryjeme krustou s bylinkami a krátce zapečeme. K rybě připravujeme smetanovo–paprikové rizoto se smetanou, hráškem a sýrem Gran Moravia. Celé zdobíme smaženou celerovou slámou.
380 Kč
Květákovo-brokolicové karbanátky s černou čočkou a lehkým bramborovým salátem s okurkou, koprem a grilovanou červenou řepou, listovým salátem a česnekovým dipem (1,3,7,12)
Tradiční smaženky, nebo karbanátky, z vařeného květáku, brokolice a černé čočky nadýchané šlehanými bílky s trochou muškátového oříšku. Bramborový salát po vzoru vídeňského, grilované plátky červené řepy s balzamikem a česnekový dip.
195 Kč
Něco sladkého třeba s vynikající kávou:
Smažená zmrzlina s jahodovým rozvarem a omáčkou z bílé čokolády (3,7)
Vanilkovou zmrzlinu obalíme ve vajíčku se skořicí, cukrem a kukuřičných lupíncích s kokosem, usmažíme a podáváme s jahodovým rozvarem a teplou omáčkou z bílé čokolády s medem.
135 Kč
Hrušky smažené ve vinném těstíčku s vanilkovou omáčkou (1,3,7,12)
Oloupané hrušky obalené ve vinném těstíčku, usmažené dozlatova a obalené v krupicovém cukru se skořicí s vanilkovou omáčkou
121 Kč
Skořicové lívance s jablečným rozvarem s cukrem, skořicí a rumem, malinovým sorbetem, čerstvým ovocem a omáčkou z bílé čokolády (1,3,7)
Velmi zajímavý dezert v tomto období. Můžeme s nadsázkou říci, že je to tak trochu štrůdl jen s lívanci. Když se to pak celé ozdobí čerstvým ovocem, přidá se příjemně nakyslý malinový sorbet a čokoládová omáčka, chutná to stejně skvěle jako vypadá.
135 Kč
Letní grilovačka u Hubálků
Středa–pátek | 18:00–21:00
(v mimořádných případech se grilování může zrušit, pro informace volejte na telefonní číslo našeho hostince)
Něco malého na zub:
Grilovaný hermelín s bylinkami, opečený ořechový chléb z pekárny Chleba & Sůl a naše HuHu marináda
138 Kč
(1, 3, 6, 7, 8, 10)
Domácí rozpečený rohlík plněný zeleninový dipem „Vegáč“, opečenými plátky domácí klobásky a smaženou cibulkou
125 Kč
(1, 3, 7, 10)
Dobroty z našeho keramického grilu:
250 g Steak z vepřové krkovičky marinovaný v hořčicovo-česnekové marinádě s přelivem z cibule, rajčat a papriky se slaninovým chipsem
a opečenou klobáskou, pečený brambor s pažitkovým tvarohem
358 Kč
(1, 3, 7, 10)
200 g Grilované kuřecí prsíčko lehce glazované naší marinádou, pečený květák s uzenou paprikou, mladým špenátem a čedarovou
omáčkou, listový salát, opečená bageta
376 Kč
(1, 3, 6, 7, 10)
Míchaný listový salát s naší novou teriyaki zálivkou, sezamovými semínky, grilovanými krevetami s bylinkami a chilli, opečená bageta
324 Kč
(1, 2, 3, 6, 7, 10)
250 g Hovězí Ribeye steak z vysokého roštěnce, glazovaný slaným máslem, grilovaná rajčata s feta sýrem a sekanými olivami, žampiónovým špízem marinovaným v balzamiku, slaninovým chipsem a pečeným bramborem
497 Kč
(7, 10, 12)
Pokrmy jsou připravované z čerstvých a regionálních surovin, které vyžadují delší dobu přípravy.
Poloviční porce jsou účtované za 75% ceny.
Seznam alergenů: 1 – obiloviny obsahující lepek, 2 – korýši, 3 – vejce, 4 – ryby, 5 – arašídy, 6 – sója, 7 – mléko,
8 – skořápkové plody, 9 – celer, 10 – hořčice, 11 – sezam, 12 – oxid siřičitý, 13 – vlčí bob, 14 – měkkýši